Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
DELABIE BIOFIL steril végponti szűrő mosdócsapra egyenes vízsugárvetővel, PE szűrőrostok, 0.1μm névleges, 0.2μm abszolút szűrés, 12000L, vagy max. 4 hónap szűrőkapacitás
54.200 Ft + ÁFA ( 68.834 Ft ) /
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 10 !

DELABIE BIOFIL steril végponti szűrő mosdócsapra egyenes vízsugárvetővel, PE szűrőrostok, 0.1μm névleges, 0.2μm abszolút szűrés, 12000L, vagy max. 4 hónap szűrőkapacitás

54.200 Ft + ÁFA ( 68.834 Ft ) /
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 10 !
Cikkszám: DEL20451
Bruttó egységár: 68.834,00 Ft/db
Gyártó: DELABIE
Elérhetőség: Nincs készleten / Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A 12000L szűrőkapacitású, egyenes vízsugárvetős DELABIE BIOFIL steril végponti szűrőt ivóvízbiztonsági kockázatok esetén ajánlott csapokra szerelni. DEL20451

Leírás és Paraméterek

DELABIE BIOFIL végponti szűrők rendszer leírása:

Steril végponti szűrők

A DELABIE BIOFIL szűrők olyan szűrőrendszerek, amelyek mechanikai folyamatok segítségével távolítják el a vízből a szennyeződéseket.

DELABIE BIOFIL szűrők általában olyan víztisztítási rendszerek részei, amelyeket például egészségügyi intézményekben, közösségi fürdőkben, uszodákban, illetve az iparban és az egyéb intézményi környezetekben használnak. Használatuk kiemeleten fontos azokban az épületekben, ahol a víz minősége nem megfelelő.

A DELABIE steril BIOFIL szűrők olyan szigorú sterilizációs folyamatokon mennek keresztül, amelyek biztosítják, hogy minden mikroorganizmus és szennyeződés eltávolításra kerüljön a szűrőből. Általában olyan alkalmazásokhoz használják őket, ahol a legkisebb mikrobiológiai szennyezés elfogadhatatlan lenne, például orvosi vagy gyógyszeripari alkalmazásokban.

Az EN ISO 11137 szabvány célja az egészségügyi, gyógyszeripari és más olyan iparágak támogatása, amelyek steril termékeket állítanak elő. A szabvány segít biztosítani, hogy a sterilizációs folyamatok megbízhatóak és hatékonyak legyenek, és hogy a sterilizált termékek biztonságosak legyenek a felhasználók és a páciensek számára. A konkrét alkalmazása és a szabvány követelményei változhatnak az iparág és a termék típusa szerint.
Az EN ISO 11137 az Európai Szabványok (EN) és az ISO (Nemzetközi Szabványizációs Szervezet) által elfogadott szabványok egyike, amely a "Sterilizáció - A termékek sterilizálása ionizáló sugárzás segítségével" címet viseli. Ennek a szabványnak a lényege az ionizáló sugárzás alkalmazásával történő sterilizálási folyamatok szabványosítása és irányelvek megadása. Az ionizáló sugárzás olyan sugárzás, amely képes ionizálni az atomokat és molekulákat, és így elpusztíthatja a mikroorganizmusokat és csökkentheti a termékek mikrobiológiai terhelését.

Nem-steril végponti szűrők

A DELABIE BIOFIL végponti szűrők a sterilizáció után 3 éves lejárati határidővel rendelkeznek. Ennek a határidőnek a lejárta után is használhatók, ekkor átkerülnek a nem-steril BIOFIL szűrők közé.

Ennek megfelelően ezek a szűrők is, mint minden DELABIE BIOFIL végponti szűrő, a "Medical Device Regulation (MDR)" az Európai Unió által elfogadott és végrehajtott szabályozás szerint kerülnek gyártásra, amely a medicinális eszközök tervezését, gyártását és forgalmazását szabályozza. A MDR 2017-ben került elfogadásra, és az Európai Unió tagállamaiban 2021. május 26-án lépett hatályba, az előző irányelv, az MDD (Medical Device Directive) helyett.

Az MDR célja a betegek és a felhasználók védelme, valamint az eszközök biztonságának és hatékonyságának javítása.

A nem steril biofil szűrőket olyan környezetekben és alkalmazásokban használják, ahol a szigorú sterilitás nem kritikus, vagy ahol az ár és az egyszerű karbantartás fontosabb szempontok. Néhány példa azokra a területekre és alkalmazásokra, ahol nem steril biofil szűrőket használhatják:

  1. Ipari folyamatok: Az ipari vízkezelés során, például az ipari víz újrahasznosítása vagy környezetvédelmi célokra, nem steril biofil szűrőket alkalmazhatnak a szennyeződések, szilárd részecskék vagy mikroorganizmusok eltávolítására.

  2. Közösségi medencék és uszodák: Az uszodák és közösségi medencék vízkezelésében használják, hogy javítsák a víz minőségét és csökkentsék a szennyeződéseket, de nem szükséges a teljes sterilitás.

  3. Közüzemi vízellátás: A közüzemi vízszolgáltatók olyan helyeken, ahol a víz minőségének javítása vagy tisztítása szükséges, de a szigorú sterilitás nem, nem steril biofil szűrőket is alkalmazhatnak.

Ezek csak néhány példa azon alkalmazásokra, ahol nem steril biofil szűrőket használhatnak. Fontos megérteni, hogy a szűrő típusát és alkalmazását mindig az adott felhasználási terület és a víz minőségének követelményei határozzák meg. Az iparág és a specifikus környezeti tényezők is befolyásolják a szűrők választását és alkalmazását.

DEL20451 termék tulajdonságai

Termék adatok


Rendszer típusaDELABIE BIOFIL végponti szűrők
Termék jellegevégponti szűrő
Garancia12 hónap teljes körű telephelyi garancia
Felhasználási területEgészségügy

Anyaghasználat


AnyagABS műanyag
Borításfehér

Működési jellemzők


Teljesítménymax. 4 hónap
12000 liter
Üzemi nyomástartományajánlott nyomás 3 bar - az átfolyási értékek minden esetben 3 bar dinamikus nyomás esetén érvényesek, a rendeltetésszerű használathoz pedig 1 - 5 bar közötti nyomás szükséges
max. 5 bar
Vízátfolyás3 - 7,4 liter / perc
Maximum hőmérséklet5 - 42 °C

Kialakítás


Extratermikus sokk mód
Kialakításfokozottan vegyszerálló és bírja a takarítást
higiénikus
steril szűrő - a terméket gyártás után gamma sugarakkal sterilizálják és steril környezetben csomagolják, melyet külön címke jelöl, és a termék 36 hónap eltarthatósággal készül - a lejárati dátumot követően a végponti szűrő nem-steril szűrőként funkcionál
Kifolyásegyenes vízsugárvető

Szabványok, engedélyek


SzabványEU 2017/745 - CE - Orvostechnikai eszközök 1. osztály
EN ISO 11137 - Sterilizáció - Termékek sterilizálása ionizáló sugárzás segítségével
Engedély számaivóvízbiztonsági engedély NNK határozat nyilvántartási száma: 32564-5/2023/KTEF - DELABIE BIOFIL végponti mechanikai szűrő termékcsalád

Dimenziók, méretek


Magasság79 mm
Méretek (SZxMAxMÉ)56.00 x 79.00 x 56.00 mm
Tömeg0.10 kg

Logisztikai részletek


Kiszerelésa termék 10 db-os egységcsomagban rendelhető
10 db / karton
Származási helyFranciaország
VTSZ84212100

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.